Oct. 20, 2012


Oct. 19, 2012


Oct. 12, 2012


Oct. 12, 2012


Oct. 12, 2012


Oct. 10, 2012


Oct. 10, 2012


Oct. 10, 2012


Oct. 10, 2012


Oct. 09, 2012

Underbara Tiffany. Dressyr tränade idag och det känns dom om motgången har förvandlats tillbaka till framgångar igen. Självklart kommer det komma svackor lite då och då men idag så kändes det sjukt bra. Gick fantastiskt och fick massa övningar som jag ska träna på massor. Är sjukt nöjd över passet och allt kändes så bra.

Red Tizzy (fint namn vavavavvaa?) skrittade ut med ett gos täcke och jobbade formen. Stod emot ibörjan och sen släppte det. Skönt det!! Brukar alltid släppa mot slutet! Höres!


Prao

Denna praodagen var sjukt rolig. Kom dit vid klockan 7, hann med den tidiga bussen så jag var i tid. Då vägde jag upp rätt gram på deg klumpar. Sen rivde jag morötter. Därefter fixade jag degklumparna igen och sen fyllde på kakor och sånt i hyllan. Sen packade jag bröd och sånt som folk hade beställt. Gjorde massor chokladbollar och hämtade bröd osv. Sen gjorde jag även bröd och en klet som ska vara i bullarna. Gjorde sjukt mycket saker verkligen och det var roligt också. Imorgon går jag från 7 till 2 som idag. Sådär, nu vet ni vad jag gör på praon.


Oct. 09, 2012


Oct. 08, 2012


Ute och rider, bloggar snart

Vet inte hur jag ska kunna förklara denna helg. Den var underbar. Tävlingen gick asbra och så nöjd. Följde med världens bästa Julia hem och vi cyklade och köppte godis. Sen satt vi utanför affären och flummade och käkade massor. Sen cyklade vi hem igen och drog till stallet. Var i stallet och både hon och jag red UNDERBARA Daim och det var så kul att träffa honom igen och se Julia rida honom så perfekt och bra. Sen cyklade vi hem och åt och sen hade vi en sjukt rolig kväll. En asgryyyym kväll. Massa prat, skratt och massa grymt. Somnade vid klockan halv 2 eller något brevid Julia och sen vaknade vi vid klockan 10. Sen hade vi en sjukt chill förmiddag och sen drog vi till stallet och hon red och jag hälsade på Daimisen igen. Världens bästa Julia, som en lillasyster. Så grym och underbar på alla sätt. Skrattar varje sekund med henne, ändå fast hon är 4 år yngre spelar det ingen roll. Ålder är bara en siffra, inget mera. Världens bästa Julia ❤❤❤❤


Oct. 03, 2012