Godnatt babe's

Wilma Klemedsson!

God kväll! Nu har jag pluggat, tvättat ut hårinpackningen och sett en kort film. Tänkte lägga ut den imorgon om ni vill ha lite tipps ? Jaja, imorgon ska jag upp extra tidigt för att ta ut hästarna på morgonen. Så jag bör nog sova nu, imorgon har vi idrott men jag får se hur mitt knä mår. Har så extremt ont, känns förjävligt. Ska smsa klart med Emilia nu, sen sova. Hörs imorgon. Godnatt, puss!

Words

beach, beautiful, belt, blue, boy - inspiring picture on Favim.com beach, beautiful, belt, blue, boy - inspiring picture on Favim.com

Han: Du är en ängel, vart är dina vingar ?
Hon: Dom tappade jag när jag föll för dig älskling!



Mariah Carey - Obsessed


Du ville inte gå ifrån mig


Bild från idag i skolan!

Min statistik är gudomligt bra, åh vad ni äger alltså! Nu ska jag ta och duscha ur min hårinpackning, senare ska jag plugga och därefter sova. Men hör av mig senare med lite musik, bilder, words osv. Pussar!

Klippt och klart


Fastnade inte på bild idag, lol! 

Tjenare. Har nu haft en bra dag ? Min dag har iallafall varit toppen, eller aa rätt så iallafall. Var inte på specialidrotten som jag sa så jag jobbade istället i skolan. Gick väl lite sådär eftersom jag satt och prata med Cornelia typ hela tiden. Världens finaste Cornelia! Var nyss och klippte mig iallafall.. Nu ska jag SLUTA att platta håret, asså fan vad det förstör. Nu kör jag på naturligt och skiter i om jag ser ut som en krulltott. 

Det är iallafall rätt så kort nu, men det växer ju sjukt snabbt om jag inte plattar det och om jag kör på den nya hårinpackningen som jag fick tipps av. Jaja, det blir nog superbra. Imorgon har vi spanska prov så jag måste plugga lite på det ikväll. Ha en bra kväll sötnosar, puss!

Just nu - ut till stallet


cornelia äger

Ville bara säga att cornelia äger. Puss

@in school

Hejsan! Är i skolan nu, går inte på specialidrotten pga mitt knä och mina tår. Nu ska jag snart jobba, slutar halv två idag. Aa, typ så. Har inte så mycket mera att säga. Men vi hörs, pussar!

I like gotta feel

Godmorgon! Slänger in det dagliga morgon inlägget. Sitter i skolan nu och börjar om 1 minut med spanska. Har fruktansvärt trött och har förbannat ont i mitt knä. Jaja, slutar denna dag klockan två med specialidrott. Får se om kag kan vara med på den eller så får jag stanna i skolan och arbeta. Vi hörs senare, pussar!

Godnatt


I just sayi'n

God kväll, hihi. Är inte trött, verkligen ingenting. Hittade ingen bra film heller, har skitont i halsen, är förkyld osv, Emilia svarar inte på sms, hon svarar inte när jag ringer, mitt knä dödar mig nästan genom smärta, blogg.se har krånglat hela kvällen, känner knappt mina tår.. Hej mitt liv suger just nu. Godnatt!

Inspiration

Flower Hairclip, Sweater, My Moms Old Dress, Shoes
Romwe Glitter Shoes, Vintage, Uo
Peter Pan Collar Blouse, Vintage Skirt, Borne Shoes

I think that i love you boy


Ansiktsmaks i mitt face


Bild för 1 minut sedan

God kväll! Har nyss satt i en ansiktsmask i mitt face, riktigt skönt faktiskt och så luktar den choklad! Ska tvätta ur den om ca 5 minuter och därefter ska jag sätta igång en film och sedan sova. Försov mig ju imorse så det är ett tecken på att jag måste gå och lägga mig tidigare. Imorgon börjar jag kvart över åtta.

Hörs imorgon, puss!

Ta mig tillbaka





Älskade vänner!

På sportscamp var mitt liv på topp, jag mådde hur bra som helst. Träffade 3 underbara vänner som verkligen betyder allt för mig även om jag har tappat lite kontakt med dom i nuläget. En sådan veckan som vi hade har jag aldrig haft förut, så sjukt jävla bra hade vi det. Minnen som jag aldrig lär glömma. Ni äger, jag älskar er brudar <3

Better Than I Know Myself


I not alone, i have you


Bjuder på en grymt gammal och oseriös bild, haha ibland asså..

Tja på er! Har kommit in ifrån stallet nu, skönt att vara klar med det. Var i skolan somsagt idag, klantig som jag var så ramlade jag av en plint på idrotten och då blev det pang mitt på golvet med mitt knä. Har sjukt jävla ont nu faktiskt, känner av det hela tiden och det är svullet, rött och blått. Aja, nu ska jag packa upp väskan ifrån konfirmationen och därefter städa mitt rum. Pöss!

Matte som vanligt dårå


Det finns en uppgift just för dig

Godmorgon! Började dagen med att försova mig till 25 minuter innan bussen gick. Satte upp håret i en bulle och lockigt är bara förnamnet på vad mitt hår är just nu. Imorgon ska jag klippa mig, kommer bli rätt så kort eftersom jag vill ta bort allt slitet. Därefter ska jag sluta platta håret för det mesta. Jaja, börjar kvart i nio idag. Ha en bra dag, puss!

Words


Fotos del muro Fotos del muro
Treat others as
you want to be treated

Han accepterar dig endå


Jag förra veckan!

Hej på er! Har nyss varit i stallet och tagit in hästarna. Nu ska jag ladda ner utorrent eftersom det har varit jättemycket krångel med Vuze. Efter det ska jag ta en dusch och därefter sova. Är verkligen supertrött efter denna helg, har gått upp klockan 8 båda dagarna och somnat runt 2-3. Hörs ikväll, kyssar!

Du passar in i själva skapelsen




Äntligen har min vän en blogg


Fina Ebba!

Äntligen! Min bästavän Ebba har skaffat sig en blogg, vet ärligt talat inte hur länge och hur mycket som jag har tjatat på henne. Tycker verkligen att ni ska följa/kommentera hennes blogg! Underbara vännen!

Tryck HÄR för att komma till hennes blogg!

Dagens fråga


Nicolina
om Just nu::
Vart har du fått den? Har aldrig sett en blå bibel :)

Svar: Angående denna bibel. Det är en ny "gummibibel" likså har jag en grön "gummipsalmbok". Har fått dom av konfirmationen, alltså får vi en varsin psalmbok och bibel. Hihi, lite coola fakitskt!


It's fells right


Bjuder på en liten halvsöt bild!

Hej på er! Har kommit hem ifrån konfirmationslägret nu, tänker inte berätta så mycket om det men det var iallafall superkul. Har verkligen en underbar vän vid namn Elin Nordström som gör livet mycket bättre, hihi. Hon äger! Iallafall nu så tänkte jag sätta mig och plugga, sen duscha och därefter ta in hästarna. Imorgon är det skola som vanligt, det suger.. jaja. Ha det bra, pussar!

Sean Kingston - Party all night


@konfaläger äger



Tjaaaaaaa, kommer inte blogga mera förns imorgon eftersom jag är på ett litet konfaläger. 
Ha en bra lördagskväll, puss!

Länkbyten



Linnea's blogg, super fin design och en riktigt bra och härlig blogg! Tryck HÄR för att komma till bloggen!


Moa's blogg. Har börjat följa den bloggen nu och den är riktigt bra! Tryck HÄR för att komma till bloggen!


Isabel och Carloine's blogg. Två stycken tjejer som bloggar ihop. Jättebra blogg! Tryck HÄR!


Anjali's blogg! Jättebra och en supersöt tjej som driver bloggen! Tryck HÄR för att komma till bloggen!

Dagens fråga

jossis om I can do everything for you:
Hur redigerar du dina bilder ? Har samma prpgram som dig men mina blir bara fula och inte ett dugg likt dina AS fina kort!!! Pusss

Svar: Lite svårt att förklara. Jag andvänder mig ju somsagt av windows fotogalleri, den nya uppdateringen har jag också på den. Ändrar kontrast, skugga och mättnad, ibland även värme osv. Bus enkelt! Tack så mycket, puss!

Just nu:


Hoppsystrarnaa.blogg.se


♥HOPPSYSTRARNAA♥


Sweet dreams


Wilma Klemedsson.

Godmorgon snyggingar! Vaknade runt halv åtta och åt frukost. Därefter gick jag ut med Emilia till busshållsplatsen och hennes buss kom vid 8. Nu ska jag ut till stallet och sen hem och packa. Kommer ju somsagt inte blir någon superbra uppdatering, men jag har lite tidsinställda. Ha en bra lördag, pussar!

Allting händer av en orsak


Jag i tisdags!

God kväll på er! Har nyss sett filmen "He's the girl". Har sett den filmen typ 100 gånger men den är alltid lika bra, hihi. Snart ska vi sätta igång en till film. Ska upp tidigt imorgon för att hinna rida 2 hästar innan klcoakn 12, vid ett ska jag till konfirmationen och sova över där tills på söndag. Aja, hörs imorgon!

Älskar dig bästa vännen


I can do everything for you


Jag här om dagen, hihi sött!

Hej babe's! Inte så mycket uppdatering ikväll pga att jag umgås med min bästavän Emilia. Får se hur kvällen blir, ska upp och mysa nu framför teven nu och sedan ska vi lana, eller nae får se hur det blir med det liksom. Ha en underbart fin kväll, pussar!

Nicki Minaj - Stupid Hoe


And he ill he real he might


Snyggingar på hög nivå, skoja men bjuder!

Hejsan! Nu har vi ätit och snart ska vi ta tag och städa mitt rum. Skolan var iallafall helt okej, gick snabbt och så. Efter skolan så tog vi halv fyra bussen hem och nu somsagt sitter vi ju här. Jaja, vi hörs. Kyss!

Sanna mina ord

Godmorgon sötisar! Kom nyss till skolan, är super trött och det är jag nog inte rnsam om. Idag är det fredag och det är den bästa dagen på hela veckan. Vet inte riktigt när jag slutar, men jag tror någonstans runt tre. Emilia sover hos mig dag också! Aja, har inte så mycket intressant att säga nu. Ha en bra dag, puss!

Just nu:


I can run the world for you


Bjuder på en osminkad bild tagen för 2 minuter sedan!

God kväll på er! Vilken tur jag hade som äntligen hittade mina papper till förhöret imorgon, inte så mycket att kunna faktiskt. Ska snart ta lite te och sätta igång en film. Är jättetrött och imorgon ska jag upp lika tidigt som jag gick upp idag och ta ut hästarna på morgonen. Hihi, har inte så mycket mera att säga. Puss!

Words

In Love With My Teacher... - What Did I Do? | Story | Quizazz In Love With My Teacher... - What Did I Do? | Story | Quizazz

Why do
I collect on rocks where there are diamonds?

A trick to you fine me babe


Hihi, lite ego sådär!

Hejsan! Gud vad lyckad jag känner mig, eller inte. Har nämnligen glömt alla anteckningar angående förhöret imorgon.. Som tur så ska jag ta kontakt med någon i klassen så kan dom säga lite till mig, och så börjar vi inte förns kvart i 9 imorgon och engelska är allrasista passet så jag hinner nog plugga, tur! 

Var nyss i stallet och det var hur mörkt som helst och jättekallt. Ska ta tag i att städa mitt rum och dunka lite musik, nice fast nej. Imorgon ska jag nog träffa Alex lite efter skolan och sen tar jag någon buss hem och sover hemma fredag till lördag. Ha det bra sålänge, pussar!

Spelas just nu, gammal låt


Fråga mig i blogresponse

De 5 senaste frågorna jag besvarat på blogresponse:

är du kär ?

nej inte kär

gillar du någon ?

nja, lite kanske

är prolympia bra ?

ja

vem är din bästavän?

ebba, emilia och emma

10 närmsta?

Emilia Ebba Emma Elin Moa Joanna Lina Elsa Disa Linnea

Fler frågor jag svarat på hittar du på min egen frågesida på blogresponse.


Hemma ifrån skolan

Jag idag!

Hej på er! Sitter just nu och äter mellanmål, sen är det stallet som gäller. Dagen var rätt så b ra förutom att jag hade ont i magen. På eftermiddagen så mådde jag sjukt mycket bättre. Anyway så har min statistik varit asgrym, verkligen jättekul att se. Ha det bra sålänge, puss!

Sjukt god mat

Sjukt god mat idag verkligen! Iallafall nu ska vi ha livskunskap och därefter så slutar jag. Var nära att dra hem förut men jag orkar inte ta bussen och nu får jag ju skjuts av pappa hem. Ska rida två hästar idag och så ska jag plugga rätt så mycket. Hörs, pusss!

Bjuder på bilden tötisar

Tja på er! Nu ska vi ha mentorstid och därefter lunch. Är så grymt hungrig, skitont i magen också. Ae, fy vad livet suger ibland. Ska ta tag i plugget nu.. verkligen ett måste. Hörs senare, puss!

Matte äger ju lite lagom


Godmorgon babe's

Godmorgon! Är i skolan nu och snart ska jag vandra till bilden på andra sidan strömmen. Gick upp vid kvart i sex för att ta ut hästarna imorse, var så sjukt jobbigt. Känner mig riktigt yr idag, har en fruktansvärd huvudvärk, men förhoppningsvis går den över när jag har kommit igång lite med dagen. Nu måste jag dra, kyssar!

Just nu:


Du är så underbar & speciell



TIZIANA

Inspiration


Romwe Shirt, Marisa Short, Asos Clutch, Maria Cereja Acessórios Bracelet
Coat, Bouse And Collar
Stylestalker Cut Out Dress, Zara Nude HeelsTerminal D Shirt, Di Santinni Shoes, Doc Dog Dress, Zara Bag, Renner Sun Glasses


Det är inte längre vi


Bild från idag!

God kväll mina fina läsare! Har fixat och trixat lite med designen nu under kvällen faktiskt, med kodmallarna. Har inte pluggat ett enda piss men måste göra det nu egentligen, får helt enkelt se om jag har ork till det. Imorgon börjar jag kvart över åtta och slutar kvart i fyra, ingen drömdag direkt. Uppdaterar er senare, puss!

Ansiktskrämer


Mina godingar!

Fick med mig dom här 3 "krämerna" när mamma och jag var och handlade idag. Köppte även en hårinpackning också, behövs lite smått ibland. Vill verkligen rekommendera hudkrämen i mitten Eucerin Ph5 cream. Verkligen jättebra, man köper den inne på apoteket!

Mindless Behavior


Ny blogg


Bild på mig

Hej på er! Äntligen har jag skaffat en ny blogg, den andra ville inte samarbeta och den var totalt förstörd. Men nu kör jag på denna bloggen och jag hoppas att det kommer att gå bättre. Vill inte ha något annat än blogg.se, minst reklam på blogg.se enligt mig iallafall! Och så är blogg.se allmänt bra, oftast iallafall.

Hoppas att ni fortsätter att följa mig här, pussar!