Byter tillbaka

http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/
http://wilmaklemedsson.blogg.se/

Städning och hög musik, toppen


Amazing


Världens finaste!

Hejsan! Inne ifrån stallet nu. Var så grymt skönt att få rida igen, har saknat dom otroligt! Nu ska jag se på Göteborg Horse Show med mamma och syster. Sen måste jag ta tag i engelskan som jag ska lämna in imorgon. Vi hörs senare då jag har tid. Kanske börjar blogga på en ny blogg ikväll, håll utkik! Pussar!

Grattis vännen!


Gammal bild på mig och Elvira!

Grattis darling! Ha en underbart bra dag nu när du har blivit fjortis. Världens finaste vän som jag saknar mer än allt på denna jord. Men somsagt ha det bäst! Jag älskar dig ♥


My heart go boom boom boom


Gammal bild som jag inte visat er, bildbrist!

Godmorgon på er! Har precis vaknat och nu ligger jag i sängen och degar lite. Ska alldeles strax ta mig upp och äta frukost och därefter dra mig ut till stallet. Solen skiner och det är riktigt fint väder ute nu, härligt! Uppdaterar era mera efter stallet, ha en fin dag! 1000 kyssar!

Hold my hand


Bjuder på en liten söt bild!

God kväll på er kära vänner! Nu har jag sett klart på melodifestivalen. Sen skulle pappa bära in min väska och då var det något som hade runnit ut i väskan. Självklart var det mitt shampo, asså lite lagom äckligt var det ju i väskan. Men nu har jag packat upp min packning och torkat ut det mesta av allt shampo.

Nu ska jag och min lillebror se på film och därefter sova. Emilia kommer till mig imorgon och sover här, min lilla gosis!! Imorgon ska jag rida min ponnysar och sen fotta lite bilder som jag kan lägga upp här på bloggen, sen så ska jag även packa lite till skolan som börjar på måndag. Sov gott sötisar, pussar!

Ögongodis + låt!


Danny Saucedo ♥


Just nu:


10 saker jag har insett..



1. Pjäxor är nog det värsta att ha på sig, gör förjävla ont.
2. Min skadeglädje är det värsta som finns, jag skrattar åt alla som ramlar, och ramlar då oftast också.
3. Att inte rida på 7 dagar är nog det värsta som finns, saknat mina bebisar otroligt.
4. Så mycket jag skrattar med Elin, skrattar jag nog oftast inte med någon.
5. Att vara ifrån internet så länge är helt åt skogen, asså helt sjukt....
6. Jag ÄLSKAR att lära känna nya människor!
7. Choklad är nog livet.
8. Det är skitsvårt att åka ankarlift när det är massa spår.
9. Man får höra rätt mycket skratt ifrån andra när man ramlar i liften.
10. Att ramla ut i ett nät är nog det roligaste som kan hända!

This week was best


Bild från förra veckan!

Hej på er! Nu har jag kommit hem ifrån Åre. Har somsagt suttit i en buss hela dagen och sovit i princip hela tiden. Nu bloggar jag som vanligt igen som ni kanske förstår. Har haft världens bästa sportlov! Mycket skratt, härligt folk, och åkt slalom för första gången i hela mitt liv. Jag har skrattat så jag nästan tjutit och insett att jag är riktigt bra på att klanta mig. Herregud vilken underbar vecka jag har haft alltså! Ikväll ska jag se på melodifestivalen och bara mysa. Vi hörs senare bästa ni, pussar!

@Åre

Hej på er mina fina läsare! Just nu sitter jag och fikar inne på fjällgården med Elin, Frida, Lisa och Emilia. Här på fiket har dom ett nätverk så jag passar på att slänga in ett inlägg nu den sista dagen i backen. Det har varit så otroligt kul hela veckan verkligen, mer berättar jag när jag kommer hem. Imorgon rullar bussen hem runt sju skulle jag tro. Och då är jag väl hemma vid sex- sju på kvällen, så vi får höras mera då. Ha det otroligt bra allihopa.! Kyssar!

Wiiie, 10 timmars bussresa!


Jag trodde jag hade glömt dig


Ännu en bild ifrån idag!

Hejsan svejsan! Nu har jag packat färdigt exakt allting, sjukt mycket grejer för 7 dagar. Var ute och red mina älsklings ponnysar förut, jag kommer att saknar dom enormt, verkligen helt sjukt mycket! Fick iallafall en lyckad ridtur på båda och det var underbart. Snart ska jag åka till Elin, eller rättare sagt när pappa kommer hem så drar vi mot Igelfors. Fyfan vad kul detta kommer att bli, världens bästa sportlov! Pussar!

Min foundation


Bild ifrån google!

Fick en fråga om vilken foundation jag använder. Jag använder mig utav maybelline foundation 24 hour. Den är jättebra och täcker finnar, och man får en riktigt fin hy av det. Det blir INGA fläckar och om man väljer en korrekt färg till sin hy så blir man absolut inte orange. Rekommenderar denna foundation starkt!


Du är allt jag önskat mig


Bild tagen för 5 minuter sedan

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån skolan och äntligen är det sportlov! Grymt va ?! Nu alldeles strax ska jag bege mig ut till stallet och rida mina två älskade ponnysar. Tänk att sen är det 8 dagar innan jag får rida igen, helt sjukt kommer det kännas. Skoldagen var helt okej, började med matteprov och det gick rätt så bra. Satt hela provtiden alltså 90 minuter och jag hade skapligt ont i huvudet efter det. Slutade med engelska där jag egentligen inte gjorde någonting. Allt var typ klart och alla var taggade inför lov. Ha det bra, pussar!

Mot skolan


Jag och min bror just nu!

Godmorgon! Är ni trötta ? Det är iallafall jag. Fast det är bara denna lilla dag och sen lov i en hel vecka, hur underbart ?! Nu ska jag ta på mig jackan och mina skor och gå iväg till busshållsplatsen. Börjar kvart i nio idag med matteprov så då hinner jag plugga lite innan såklart. Ha en jättebra dag! Pussar!

Better than best


Söt liten bild sådär!

God kväll på er! Har suttit och pluggat 1 timmes matte nu, har hunnit klart hela blå kurs. Ungefär 50 tal och massa repetitoner. Ska köra lite röd kurs om jag orkar sen eller så tar jag det imrogon på bussen. Inget sådär superviktigt prov men jag tar endå skolan på allvar eller vad man nu säger, jag sköter mig helt enkelt!

Vi  hörs imorgon, godnatt sötnosar! Puss!

Sovmorgon på lördag, fast nae



Le i nuet, innan det är försent






Det gjorde riktigt jävla ont


Packning på gång


Min packning

Hej på er! Har precis kommit in ifrån stallet, riktigt kallt ute nu. Har iallafall packat en hel del och ska bara checka av allt ifrån min packlista. Imorgon åker jag och sover hos Elin, sen på lördag så åker vi. Fan vad taggad jag är alltså! Kommer inte uppdatera på en hel vecka.. om jag inte tar med mig datorn alltså.

Får se hur det blir. Men bilder lär ni få när jag är tillbaka iallafall. Men jag åker inte idag så ni lär märka hur det blir. Nu ska jag plugga matte, så ni får ha en fin kväll! Pussar!

New in


Mössa med pälsboll på, 79:- H&M

Fick med mig denna fina mössa igår. Har letar riktigt länge efter en sån mössa, men dom flesta har varit med en äkta pälsboll på och då låg priset på typ 600:- Så igår gick jag in på H&M och fann denna snyggingen. Letade egentligen efter en svart men en brun vart lika snygg, om inte snyggare!

Just can be this now


Bild från igår!

Hej på er! Har precis kommit hem ifrån skolan. Sista lektionen var livskunskap och det hade vi i 5 minuter bara så vi fick sluta 30 minuter tidigare. Snart ska jag ut till stallet och rida en ponnie och därefter ska jag packa klart allt till åre och plugga tills matteprovet imorgon. Vi hörs senare, pussisar!

Bild och grejer


Godnatt mina fina

God kväll sötisar! Har pluggat matte hela kvällen med hjälp av pappa, massvis med procent och bråk osv. Nu ligger jag och ser på film och ska snart sova för att orka hela dagen imorgon. Börjar åtta, slutar kvart i fyra, härligt! Visar det jag köppt imorgon, sov gott. Pussar!

God mat med mammsi


Tell me the fucking shit


In your eyes..

Hejsan på er! Nu har jag fått lite tid över till att blogga. Håller iallafall just nu på att packa till Åre som jag ska åka till på lördag, men jag sover troligtvis hos Elin på fredag. Dagen idag var superbra! Var på öppethus på min systers skola där jag var med på 4 olika lektioner, 2 med Emme och 2 med Elin.Träffade även min fina vän Emma där som jag har saknat något otroligt.

Önskar lite att jag aldrig var på öppet hus där eftersom nu vill jag gå där istället. Helt seriöst så vill jag gå där. Deras schema är som att dö för, det är hur bra som helst. Men iallafall inte något som jag tror kommer att hända tyvärr.. Nu har jag precis kommit hem ifrån stan. Var där med mamma och köppte lite saker till Åre och lite allmänt smått som jag lägger upp senare om jag har tid. Hörs senare, pussar!

Jag kan inte vara den du vill att jag ska vara baby


Bjuder på bilden.

Hejsan! Nu ska jag ut och rida, sen mot staden. Berättar mera om dagen senare när jag har tid, puss!
Måste bara säga lite snabbt att Elin Nordstörm är världens bästaaaaaaaaaa & Emma Forslund oxå! <3

Godnatt, godnatt!


Gammal bild!

God kväll! Nu har jag precis kommit hem ifrån att ha åkt pulka, haha. Imorgon tar vi 7 bussen mor finspång och där ska vi va på öppethus på min systers skola. Sen ska jag tillbaka till min skola igen och vara med på 2 timmarslektionen. Slutar halv fyra och då ska jag hem och rida. Nu ska vi sätta igång en film och sova!

Sov gott sötnosar, puss!

Ut till snön


Bild från idag!

Nu ska jag och Emilia dra oss utåt och hitta på någonting roligt. Vi har haft en mysig kväll och det finns inget bättre än när hon sover här. Imorgon ska vi på öppet hus så då ska jag till Finspång på morgonen. Hörs sen!

Grattis till bästis





Emilia Hallman!

Grattis till min fina vän Emilia Hallman!! Hon blir somsagt 13 år idag. Klarar mig inte en dag utan denna underbara männsika, det bästa jag har verkligen. Förstår inte att jag har kunnat klara mig innan jag lärde känna henne. Grattis på din dag bästavän, jag älskar dig mest av allt! Du och jag mot världen! ♥

Du snurrar min värld baby


Bild på mig från idag! 

Hejsan på er! Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan, ska ut och rida min ponnysar nu. Dagen var grymt bra idag, var på topphumör hela tiden! Dans hade vi sista timmen och det var väl lite sådär, linjer osv. Nu måste jag dra mig utåt och därefter ska jag plugga rätt så mycket. Ha det bra så hörs vi, pussar!

Alla ♥ dag



Fick denna av min fina mamma idag. För idag är det ju alla hjärtans dag som ni också säkert vet. Ikväll kommer Emilia till mig och då ska vi bara ha en mysig lugn kväll. Ha en jättemysig dag allihopa, pussar!

Im so good


Jag just nu, lite brus osv!
Hej mina fina läsare, eller typ godmorgon! Nu sitter jag i klassrummet typ helt själv, jag har nyss haft spanska och nu ska vi ha sv/so i 2 timmar. Imorse väckte jag min fina bästis med frukost på sängen och en söt sång, haha.. och lite paket också. Hon blir ju tonåring idag! Nu ska jag ta fram mitt material osv. Pussar!

Kvällsmys med bästaväb


God kväller

Kan inte förstå att jag har en sån bra bästis!

God kväll! Har haft en rätt så ok kväll tillsammans med Emilia, vi har bakat och myst lite framför tv spelet. Statistiken fortsätter vara grym, love to you guys. Nu ska jag duscha mitt hår och sen fixa lite inför imorgon!

Hörs imorgon! Sov gott, pussar!

Kapten Röd - Saknade Vänner


I know where you are


Bjuder på en bild från idag!

Hejsan på er! Nu har jag precis kommit in ifrån stallet. Vi har åkt skidor efter Daim och sen så red jag även Tiziana. Emilia är iallafall här och sover här inatt och imorgon så fyller hon även 13 år, alltså tonåring. Nu ska vi ha en liten spa kväll tillsammans med min syster och därefter bara ta det lugnt. Ha en fin kväll!

Godmorgon gullisar


Godmorgon! Just nu sitter jag i klassrummet med några klasskamrater. Min mobil är riktigt seg nu eftersom den uppdaterar alla mina appar osv. Vi börjar kvart i nio med matte och slutar dagen med idrottsteori vid halv tre. Nu kom Ebba, hörs senare! Pussar!

Det måste va på liv och död


En fin liten på mig och Emilia!

God kväll på er! Denna kväll har jag bara umgåts med min familj. Vi har tittat på tv och ätit kladdkaka som jag bakade tidigare under kvällen. Internet har inte viljat samarbeta med mig under kvällen så det vore ett mirakel om jag fick in detta inlägg. Har packat färdigt allt inför imorgon då det är tillbaka till skolan..

Som tur har jag ju någonting att se fram emot verkligen. Men innan det så har jag ett matteprov som jag har sjukt nervös över. Skulle sitta fint med bra resultat på fredagen så jag kunde vara lite nöjd hela sportlovet, hiho typ så. Nu ska jag fortsätta smsa med mina underbart fina vänner, hörs imorgon! Sov gott, pussar!!

Rip Whitney Huston



Skänker en tanke till dig och dina nära och kära. Vila i frid, fina du!♥

Eric Turner - Angels & Stars


It's time to say hello

Jag på bild!

Hej på er fina läsare! Nu har jag precis kommit hem ifrån katrineholm där min syster har varit och tävlat. Nu ska jag ut och rida mina två ponnysar, är riktigt fint väder ute så det får bli långa ritter på båda två tror jag. Imorgon är det skola som vanligt på en söndag, aja.. Hörs senare, pussar!

Jag älskar dig otroligt boy


Egopego!

God kväll på er! Nu har jag snart tänkt att sova, är så fruktansvärt trött och så ska jag upp skapligt tidigt imorgon också. Kommer vara borta nästan hela dagen så jag uppdaterar nog mesta mot kvällen. Har sjukt mycket plugg att ta tag i imorgon men allt är i skolan så vi får se hur det blir med det. Sov gott finisar, pussar!

Virvlande, stormande hav




Ulrik Munthers bidrag


Tryck HÄR för att lyssna på Ulrik Munthers låt i melodifestivalen. Själv blev jag helt kär i den på direkten!


Jag kommer inte hem ikväll för jag vill inte vara själv

Bjuder på en random bild på mig ifrån förra veckan!

Hej på er! Sitter just nu med ett glas med youghurt och ett sugrör, kom nyss hem ifrån årsmötet och det var skapligt kul i vissa lägen alltså. Nu ska jag inte göra någonting, känner att min lördagskväll är på topp, fast nej tvärtom. Ligger just nu och smsar med världens finaste kille, hiho. Hörs ikväll, pöss!

Weekend, weekend, party


Just nu, webcambild!

Hejsan! Nu har jag precis fixat iordning mig så alldeles strax åker vi till årsmötet. Ikväll händer ingenting, ska bara ta det lugnt och umgås med familjen. Imorgon ska min syster tävla så då är jag lite snäll och hänger med och hjälper till osv. Nu måste jag dra, hör av mig senare. Kyssar!

Hissar



1. Hissar helg, finns inget bättre. Att slita hårt som tusan i skolan och sen inser man att det är helg och det innebär sovmorgon och massa fint umgänge. Helt underbart!

2. Endast 7 dagar kvar tills jag sitter på bussen tillsammans med fina vännen Elin Nordström och är påväg till Åre. Där vi ska göra någonting vi aldrig har gjort förut, helt grymt!

Finns ingenting att DISSA i nuläget!




Sak Noel - Paso (Video HD)


I just wanna party


Redigerad i pixlr.

Tja på er! Nu har jag precis kommit in ifrån stallet och Emilia har tagit bussen hem precis. Snart ska jag duscha och därefter åka till årsmöte som börjar vid fyra. Vi hörs senare, pussar!

Fredagskväll


Just nu!

God kväll på er! Har haft en fin kväll med Emilia, nu ska vi feta oss lite och bara chilla. Imorgon händer ingenting, ska på ett årsmöte och ska även rida mina ponnysar. Jaja, ha en fin kväll! Pussar!

Liv och Död - Maskinen


Har jag verkligen usel humor ?


A smile..



Så nu tar jag dig till himlen


Söt gammal bild på mig och min söta bror!

Hej på er! Nu har jag precis kommit hem ifrån skolan. Dagen var lugn och rätt chillig, skönt. Har somsagt med mig Emilia hem idag och hon sover ju över här inatt. Snart ska vi ut till stallet och rida, eller aa vi får se vad vi orkar. Bloggar mera senare när jag har något intressant att säga, pussar!

Godmorgon gullisar

Godmorgon bröder! Sitter i skolan med mina klasskompisar. Börjar kvart i nio idag, och slutar denna lektion kvart i elva. Har tydligen prov i slöjd idag också, så jag ska plugga lite till det. Hörs sen, pussar!

Mot skolan babes


Nu är jag klar, drar mig till bussen nu!

Imorgon är det fredag


Min fina vän Emilia och jag, skapligt gammal bild!

God kväll på er! Har pratar med Emilia nästan hela kvällen, har också kollat på 7 avsnitt av dubbeliv. Nu har jag tänkt att sova. Ska gå upp vid kvart över fem imorgon och duscha, får se om jag orkar osv. Emilia sover här iallafall imorgon, hur mysigt som helst. Har inte så mycket mera att säga. Helg imorgon, underbart!

Sov gott fina läsare! Puss! Godnatt!

Nicki Minaj - Your Love


Det finns vacker, sen finns du


Arkiv bild

Vill bara titta in och säga hej på er! Sitter just nu i soffan och degar med min lillebror. Har snart tänkt att ringa min älskade vän Emilia och prata lite om imorgon. Var iallafall i stallet förut och jag fick jätteont i magen. Och nu har jag det fortfarande. Även armen som jag tog spruta i idag, verkligen inte skönt. Förresten riktigt söta kommentarer får jag också, söta ni är! Hörs senare, puss!

Bloggar som jag dras till




Tänkte bara skriva bloggar som jag dras till. Först och främst så är det faktiskt designen. Den ska vara snygg, tycker jag iallafall. Jag dras inte till bloggarna annars. Det ska vara lite färglada bilder och mycket bilder, inte typ 5 inlägg utan bilder och sen 1 med 800. Det ska liksom vara bra med bilder så det blir kul att kolla.

Sen ska det vara skaplig stavning och inte massa smilysar igenom hela texten. Stor bokstav och punkt. Sen drar jag mig till innehållet såklart. Vad bloggen handlar om, om det är om foto, design, redigering, häst, fotboll osv. Eller personligheten den har som driver bloggen. Eller asså jag drar mig inte till alla dom som jag nämne där men det var några exempel. Jag drar mig mest till foto, och vardagsbloggar!

Så om ni vill att jag ska läsa era bloggar mycket så borde ni uppnå det ovan, och så tycker jag inte det är så kul om det är kanske 1 inlägg per dag eller varannan osv. Kanske 2-3 3-4 inlägg, men endå läsvärda inlägg. Inte 10 stycken låtar i olika inlägg eller bara bilder, lite varierande så det blir intressant!



Grattis min vackra ögonsten




Idag är det min fina hund Atlaz som fyller 3 hela år. Under dom åren har jag varit med om mycket med honom. En hund var allt jag ville ha när jag var liten, och det är det fortfarande. Men skillnaden nu emot förr är att jag har en såklart. En varelse som jag älskar jättemycket, min bästavän och min lillebror. En sådan gosi hund som Atlaz är nog svårt att hitta. En underbar bebis, grattis till dig prinsen! Jag älskar dig min bästis ♥

Hemma ifrån skolan


Bild på mig!

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån skolan, skönt. Ska skyna mig ut till stallet nu och därefter bara ha en lugn kväll. Tog ju somsagt spruta idag och det gjorde gudomligt ont, så fruktansvärt ont alltså. Dock är den hur värd som helst att ta eftersom den skyddar till 70% mot livmoderhalscancer. Men ont gjorde det, och det gör det fortfarande. Nu måste jag ut medans det är ljust, hörs senare! Pussar!

Just nu - so prov


Du är som en groda utan ben


Nyredigerad bild i pixlr.

God kväll på er! Har pluggat hela kvällen så nu borde provet gå skitbra. Nu ska jag sätta igång en film och sova. Kan nästan inte sova någonting på nätterna eftersom jag hostar så sjukt mycket... och så gråter jag enormt när jag får mina hostattacker. Imorgon ska jag ta spruta också, sprutor är det värsta jag vet.

Som tur har jag mina två fina vänner Emilia och Joanna som ska vara lite stöd för mig, ni äger ♥ Resten av min klass lär vara på bilden och ha det hur roligt som helst. Tänkte även ta upp det där med design nu. Ja, jag gör designer. Ni får kommentera i inlägget eller skicka mail. Sov gott mina underbara, puss!

Just nu - Mästerkocken


Ison & Fille - Jag skrattar idag


That sounds like great


Bild tagen imorse!

Tja på er! Nyinkommen ifrån stallet precis, ska ta en kopp te och ta tag i plugget nu faktiskt. Har snackat med Emilia ett bra tag i tele men nu så försvann Viber appen.. Sjukt kul att jag får mycket mera kommentarer och det gör verkligen mina dagar och sjukt mycket fina besökare har jag också. Ni är underbara!

Smile for me baby if you can



Baby i tell ya


Skapligt gammal sommarbild på mig och min prinsessa ♥

Hej gosisar! Kom nyss hem ifrån skolan och har precis käkat lite mellanmål. Nu ska jag ut till stallet och bara rida en ponny idag så då hinner jag plugga destomera. Har prov imorgon så jag måste kunna allting idag och det är jävligt mycket vi ska kunna om jag får säga det så. Hoppas ni har haft en bra dag, puss!

Chillar med vännen

Tja på er! Sitter just nu utanför Emilias klassrum tillsammans med Ebba. Om 15 minuter så börjar våran so lektion. Slutar halv fyra som jag igår, åker iallafall med mamma hem. Ha en bra dag så hörs vi senare. Pussar!

En liten söt goding i min säng


2 vackra bilder på min vovvis.

God kväll på er! När jag skulle gå och lägga mig och sova så låg det en liten hund i min säng så jag har suttit och målat naglarna medans han har sovit klart, gulligt. Har även beställt skidpaket idag till Åre, är riktigt taggad nu känner jag. Har inte pluggat än men det ska jag ta och göra nu. Sov gott! Puss!

Jag är med i veckans blogg



Jag är med i Ksenias veckans blogg. En helt sjukt bra blogg som jag läser dagligen och tycker att den är hur bra som helst. Min favorit blogg helt klart!! Mycket vardag, tips, och massvis med fina bilder. Hon själv är också hur fin som helst och verkar ha en jättefin personlighet också! Klicka in HÄR och anmäl dig också!

Min super fina ponny och bror




Se på mig som du ser på henne



Arkiv bild.

Tja på er! Kom precis hem ifrån träningen som gick superbra. Nu ska jag plugga lite till och därefter packa väskan till skolan imorgon. Börjar kvart över åtta med spanska tror jag, och slutar halv fyra. Inte den roligaste dagen direkt, eller vad tycker ni ? Men vi hörs senare, pussar!

Foto By Me ♥


Foto & redigering:Jag - Tema:Kissen - Kamera:NIKON D3100 18-55



Följ mig på bloglovin!

bloglovinbloglovinbloglovin


Följ min blogg med Bloglovin

I just wanna make you sweat


Gammal bild sen i somras, fina brudar!♥

Godmorgon på er! Stannar hemma idag ifrån skolan idag och vilar upp mig lite så att jag kan komma imorgon. Nu ska jag ta och käka något och därefter mata hästarna. Ska även plugga en hel del idag till provet på torsdag. Hihi, har inte så mycket mera att säga och inte så mycket bilder att bjuda på heller när jag är sjuk.

Hörs senare, kyssar!

Assim voce me


Jag i fredags!

God kväll gosisar! Har städat mitt rum i ungefär 1 och en halv timme nu, och äntligen är det rent och snyggt. Nu har jag nog tänkt att sova och så får jag se om jag går till skolan imorgon eller inte. Beroende på hur jag mår såklart. Imorgon är det dressyrträning på kvällen runt klockan 6-7.

Sen ska jag plugga till provet som jag har på torsdag i ämnet so lag och rätt. Jaja, ska inte prata på för mycket. Ska sätta igång en film och sen sova. Hörs imorgon! Sov gott sötisar! Pussar!

Alicia Keys - Love Hard


All day, all night


Bjuder på en random bild!

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem ifrån Finspång. Har tänkt att sätta igång lite med plugget och därefter ska hela mitt rum städas. Kanske lägger upp en före och efter bild sen om ni vill se. Har inte så mycket mera att säga nu. Men ha en fin kväll så hörs vi senare! Pussar!

Hur jag redigerar mina bilder



1. Först ändrar jag kontrasten


2. Därefter ändrar jag skuggan lite, syns inte så mycket i början men senare ger den mycket effekt.


3. Sen ändrar jag färgtemperaturen så att bilden ser lite mera livlig ut!


4. Sen ändrar jag lite på mättnaden så att jag inte blir för orange.


5. Tillsist rätar jag ut bilden lite, inte alltid men oftast!


Sen här ser ni slutresultatet. Hur enkelt som helst!

Hissar och dissar


Det är endast 12 dagar kvar tills jag åker med min underbara vän Elin Nordström till Åre. Vi ska vara där hela sportlovet och åka skidor. Jag har dock aldrig åkt slalom och inte Elin heller. Haha, det går nog bra.




Dissar kylan totalt. Att gå ut och bara känna lukten av kyla och sen fryser man ihjäl. Och så gör det så ont när man inser att det är ungefär 3-4 månader innan värmen kommer. Nej, usch. Sommar ska det vara!





Godmorgon på er sötisar!


Min frukost idag!

Godmorgon på er! Jag stannade hemma ifrån skolan idag som jag sa att jag hade tänkt att göra igår. Har ingen huvudvärk kvar, och det är riktigt skönt. Sov ut till klockan halv 12, vilket var hur skönt som helst.

Har precis varit ute och fodrat hästarna och snart ska jag ta en dusch och därefter gå ut och rida. Har fortfarande ingen röst kvar men hoppas att den kommer tillbaka snart. Jaja, hör av mig lite senare. Pussar!

Med denna super söta bild säger jag godnatt


Bloggtips






Dom här underbart snygga brudarna har grymt bra bloggar som jag vill tippsa er om.
Dom är mina bästavänner och jag älskar er verkligen helt sjukt mycket.
För er kan jag berätta allt, ni är dom bästa som finns ♥

Tryck på bilderna för att komma till deras bloggar!


One love


Jag i fredags! 

Hej fina läsare! Statistiken är riktigt bra nu faktiskt, ni äger! Iallafall så var jag nyss ute i stallet, var skönt att komma ut lite med det sved sjukt i halsen. Har inte så ont i huvudet nu men jag ska stanna hemma ifrån skolan imorgon för att vila upp mig lite. Eftersom jag har nästan bara legat i sängen hela dagen idag.

Ikväll händer det inget speciellt, ska bara ta det lugnt osv. Kanske kollar på film eller någonting kul.. Det har ju varit bättre helger än denna alltså. Har bara legat i sängen och hostat. Nae nu ska jag ta och bli frisk! 
Ha det bra, pussar!

Sjuk

Godmorgon! Jag är medveten om vilken dålig bloggare jag har varit. Men igår sov jag i princip hela dagen, eftersom jag är sjuk. Har ont i halsen, huvudet och så hostar jag galet mycket. Nu ska jag vila lite och sen får jag ta dagen som den kommer. Hoppas att ni mår bra iallafall. Kyssar!

Just nu:


Hemma ifrån Ebba

Bjuder på en gammal bild!

Hej på er! Vaknade upp brevid min fina vän Ebba imorse, var sjukt hes och kunde verkligen inte prata. Sen åt vi frukost och därefter tog jag bussen hem. Nu sitter jag här i värmen och ska snart ut och rida. Kommer frysa ihjäl verkligen. Men först ska jag vila eftersom jag inte mår superbra. Aja, vi hörs senare. Pussisar!

@ Ebbas place


Ebba och jag just nu! 

Hejsan! Är hos Ebba nu, kom hit vid tjugo över sju. Vi har käkat kebab, köpt massa godis, energiedryck, och badat jacuzzi. Nu vet jag inte vad vi ska hitta på, svulla godis och ha det mysigt. Vi hörs, pussisar!

Just nu


Du för göra vad du vill med mig



Nu vill jag ha dig baby


Jag just nu, osminkad och söt! 

Drar mig mot Ebba nu, lång bussresa dit känns det som, haha. Anyway ungefär 60 minuter till henne. Kommer nog bli en riktigt bra kväll med världens bästavän. Har iallafall på mig 5 tröjor, och ett par tights under mina jeans. Här ska vi inte frysa, aja måste dra nu. Ha en fin kväll, puss!

Teenager post






Ansiktet - Äckligt


Drar iväg till ebba i think


Wilma Klemedsson!

Tja på er! Har inte så mycket att säga hiho, åker nog till Ebba ikväll för jag mår bättre nu. Har sovit hela eftermiddagen så nu är jag pigg som jag vet inte vad. Sitter och äter en macka med ett varmt glas oboy till, gott! Ha en fin kväll så hörs vi förhoppningsvid sen, pussar!

@school


Hej på er! Är i skolan nu och vi börjar om tio minuter. Efter skolan drar jag hem till Ebba, så vi får se hur uppdateringen blir. Nu ska jag plocka fram grejerna, puss!

Med detta inlägg så säger jag faktiskt godnatt


Underbart vacker vän


Världens snyggaste vän Ebba. Tryck HÄR för att komma till hennes blogg!

Imorgon sover jag hos min snygga brud Ebba, vi ska hitta på massa kul. Bada, rulla oss i snön, svulla sjukt mycket godis, prata och ha hur kul som helst. Denna brud äger, jag älskar dig ♥

Körde på fläta idag



That look, it's not your babe



We like to sleep all day


Just nu!

Hejsan! Nu är jag hemma ifrån hoppträningen, gick jättebra men det var hur kallt som helst. Nu ska jag ta och äta det som ni ser på bilden här över, macka och juice. Ska gå upp och sätta mig framför teven med min familj och se på Sveriges värsta bilförare. Ha en fin kväll mina läsare, hörs mera sen. Puss!

Bankad låt i huvudet


I will love you baby

Glad Wilma, hiho!

Hejsan! Har precis kommit hem ifrån skolan, sjukt seg dag. Nu ska jag iväg på hopplektion, taggad hihi. Ikväll bjuder jag lite på outfit, egobilder osv. Hörs senare, pussar!

So med min fina vän


Godmorgon babe's

Godmorgon! Nu drar jag till bilden som börjar kvart över åtta. Är super trött men jag får hålla ut denna sjukt långa dag. Hoppas ni får en bra dag, hörs mera senare! Kyssar!

Emilia Hallman, du är för fin



Emilia Hallman. Tänkte ta och skriva av mig lite om vad jag tycker om dig. Känslan att ha dig så nära som du står mig är obeskrivlig. Att bara veta att man kan ringa en ett samtal bort vad som än har hänt, att bara veta att man har en vän som kan hjälpa till i exakt alla lägen. Jag är mer än tacksam över att jag har dig. Att förlora dig skulle vara förjävligt, och jag gör vad som helst för att aldrig behöva det. Vi behöver varandra, det vet vi. Visst, vi är osams ibland, men vad är vänskap utan lite tjaffs och bråk ? Och sanningen är att jag inte klarar att vara osams med dig. Det går bara inte för det enda jag gör när jag inte har dig nära är att hitta fel på mig själv.

Du får mig att se upp och våga vara mig själv. För jag vet att du accepterar mig som jag är, och inte för den som jag har "varit" eller för den jag kommer att "bli". Du måste inse att du är min längsta, bredaste och bästa livskraft. Föralltid är det ordet vi har delat med varandra, och det släpper jag aldrig. Ett löfte och jag håller det! Vi delar allt med varandra Emilia.. gråt, skratt, besvikelse, tårar, leènden och vänskap. Du är mer än en bästavän för mig, mer som en syster. En lillasyster som betyder allt, tillochmed mer än allt!

Jag vill ha dig nära mig hela mitt liv. Om jag inte hade träffat dig så hade det fattats så sjukt  mycket plats i mitt hjärta, medans nu har som du har tagit upp hela mitt hjärta. Vi ska alltid minnas denna tid vi har haft tillsammans, och den tid vi kommer att ha. Med dig går jag igenom dom svåraste och dom lättaste perioderna, i mot- och framgångar. Hela livet vill jag ge dig & dela med dig! Alla borde ha en sådan bra bästavän/syster som jag har, för då hade allas liv varit grymt mycket lättare, bättre och sannare. Du är den som får mig att lè i dom jobbigaste situationerna, jag lyser upp när du kommer i min närhet. Jag kommer alltid att behandla dig som min finaste prinsessa, min allrabästavän, min ögonsten, min syster, mitt hjärta.

Jag älskar dig!



Typ 700 bilder, loveu bästa

Du vet mycket väl vad du gjort


Bild på mig ifrån iförrgår!

Godkväll på er! Nu ligger jag nerbäddad i min säng, har tagit bort sminket, borstat tänderna och även pluggat lite. Tänkte ta och ringa Emilia och prata lite med henne, saknar henne lite hihi. Tänkte ta och skriva en lång text snart. Kommer upp ikväll, en lite söt faktiskt. Imorgon så blrjar jag kvart över åtta med bild. Slutar kvart i fyra, lång och seg dag. Hörs mera senare, puss!

Before i die



Dödligt snygg outfit


Tröjan du hatar - Kär i låten


Vill du göra något äckligt baby



Like you, love me


Tja bjuder!

Hej på er! Nu är jag hemma ifrån skolan, vi fick sluta 60 minuter tidigare idag, världens bästa lärare, haha nejdå men det var snällt av honom. Nu ska jag ut och rida, därefter typ ingenting. Bara chilla livet, skoja men ha det bra. Kyss!

Vi syns, vi hörs, i dina drömmar

Tjenare! Har haft idrott nyss, nu ska vi ha sv/so och därefter slutar vi. Har som vanligt dö ont i mitt knä, och tårna.. suck. Aja, hörs senare. Pussisar!

Spanska prov och grejer

Godmorgon fina läsare! Sitter i skolan nu och pluggar inför spanska provet som vi har om 15 minuter. Slutar halv fyra idag så jag vet inte riktigt när jag kommer hem faktiskt. Men ni får lite uppdateringar under dagen. Pussar!